ΜΕΊΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΈΝΟΙ! Νέα και ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του COVID-19 Μάθετε περισσότερα
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99
Αρχική σελίδα της Mannatech
Δωρεάν αποστολή σε κάθε συνδρομή άνω των $ 224.99

Σκέφτηκες την ευκαιρία του Μάννα τεκτονικά;

Εξερευνήστε πώς μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία σας και να κερδίσετε εισόδημα!

Μήπως ένας φίλος σας πρότεινε τα ανώτερα προϊόντα μας; Ή ψάχνετε για μια "πλευρική φασαρία" ή ακόμα και μια νέα καριέρα για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση; Το Μάνατεκ το κάνει δυνατό! Μπορείτε να ξεκινήσετε με πολύ χαμηλό κόστος εκκίνησης και την ευελιξία χρόνου για να εργαστείτε τις ώρες που θέλετε, χωρίς να χρειάζεστε προηγούμενη εμπειρία στην επιχείρηση ή τις πωλήσεις.  Θα έχετε πρόσβαση σε εργαλεία, εκπαίδευση και ένα δίκτυο για να σας υποστηρίξει στην πορεία.

Είτε ψάχνετε για επιπλέον μερικές εκατοντάδες δολάρια κάθε μήνα είτε μεταβαίνετε σε μια νέα καριέρα,^ Η Mannatech είναι η σωστή εταιρεία για εσάς. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικά επικυρωμένων προϊόντων ευεξίας και έχουμε αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου - είμαστε μια δημόσια εισηγμένη εταιρεία (NASDAQ: MTEX) και αυτή τη στιγμή γιορτάζουμε την 28η επέτειό μας, κερδίζοντας περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε συνολικές πωλήσεις και εκατομμύρια πελάτες σε 26 χώρες με την πάροδο των ετών!

Η βασική, παγκόσμια επιχειρηματική πλατφόρμα μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έσοδα από την επιρροή σας και να βελτιώσετε τον φυσικό και οικονομικό σας εαυτό μέσω της πώλησης προϊόντων Mannatech.  

^Οι προμήθειες, τα μπόνους και οι ανταμοιβές κινήτρων κερδίζονται μέσω της πώλησης των προϊόντων Mannatech.  Η Mannatech δεν εγγυάται το ποσό των ανταμοιβών εισοδήματος ή κινήτρων, εάν υπάρχουν, που θα δημιουργήσει ένας Συνεργάτης που συμμετέχει στην επιχείρηση Mannatech. Όπως και με κάθε επιχείρηση, τα επιχειρηματικά αποτελέσματα κάθε Συνεργάτη μπορεί να διαφέρουν και θα βασίζονται, μεταξύ άλλων, στην προσπάθεια και την ικανότητα του Συνεργάτη, στην πελατειακή βάση που έχει στη διάθεσή του και στον χρόνο που αφιερώνεται στην επιχείρηση. Παρακαλούμε δείτε το Πρόγραμμα Σταδιοδρομίας και Αποζημίωσης της Mannatech στο https://library.mannatech.com/download/652 και την Κατάσταση Μέσων Εισοδήματος στο https://library.mannatech.com/download/68.

Εξετάστε τα ελκυστικά οφέλη μιας επιχείρησης Mannatech:

Χαμηλό κόστος εκκίνησης

Εργασία από οπουδήποτε

Δεν υπάρχει απόθεμα για αγορά ή αποθήκευση

Όλα τα προϊόντα συνοδεύονται από εγγύηση ικανοποίησης χωρίς κίνδυνο, ηγετική στον κλάδο, 180 ημερών

Ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης μέσω της καθοδήγησης ενός προς έναν για την οικοδόμηση επιχειρήσεων από βετεράνους της βιομηχανίας

Μια ευκαιρία να δώσετε πίσω και να μεταμορφώσετε τον κόσμο γύρω σας - ένα μέρος κάθε πώλησης πηγαίνει για να βοηθήσει στη διατροφή των παιδιών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ως εταιρεία, έχουμε επενδύσει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια στην επιστημονική έρευνα, εξασφαλίσαμε περισσότερα από 149 διπλώματα ευρεσιτεχνίας από την ίδρυσή μας, σήμερα κατέχουν 94 διπλώματα ευρεσιτεχνίας σε μεγάλες αγορές και έχουν επικυρώσει τα προϊόντα μας μέσω ανθρώπινων κλινικών μελετών.

Η Παγκόσμια Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή μας, αποτελούμενη από κορυφαίους, ανεξάρτητους επιστήμονες, καθοδηγεί τα προϊόντα μας που υποστηρίζονται από την επιστήμη. Αυτές οι πατέντες και οι επικυρώσεις προστατεύουν την επιχείρησή σας και σας βοηθούν να ξεχωρίσετε. Κανείς δεν έχει προϊόντα όπως το Mannatech!

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας με γνώμονα την υγεία και την ευεξία

Γίνετε μέλος μιας κοινότητας ομοϊδεαμένων ανθρώπων παθιασμένων με την ευεξία.

Όταν προσχωράτε στη Mannatech, γίνεστε μέρος μιας κοινότητας τα μέλη της οποίας είναι αφοσιωμένα στην ευεξία και την προσωπική ανάπτυξη. Είμαστε μια κοινότητα που μεταμορφώνει τον κόσμο μέσω της Γλυκονοτροφίας.

Τα γλυκονυτταρικά είναι απαραίτητα συστατικά που βρίσκονται σε φυτά αλόης που υποστηρίζουν την επικοινωνία μεταξύ κυττάρων στο σώμα μας. Μπορούν να υποστηρίξουν το ανοσοποιητικό και πεπτικό σας σύστημα, να ενισχύσουν την εγκεφαλική και γνωστική λειτουργίακαι να βελτιώσουν τη διάθεση. *

Η σειρά προϊόντων ευεξίας της Mannatech βασίζεται σε πρωτοποριακή διατροφική τεχνολογία, την οποία πρωτοπορήσαμε το 1994. Αυτή η επιστήμη αναπτύσσεται και γίνεται όλο και πιο mainstream, όπως αποδεικνύεται από το έργο που γίνεται στο Ινστιτούτο Γλυκοβιολογίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Το επιχειρηματικό μας μοντέλο αξιοποιεί τις νεότερες τεχνολογίες εξατομικευμένων εργαλείων κοινωνικής πώλησης, επικοινωνιών ήχου / βίντεο και διασυνοριακών πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου για να επεκτείνει την εμβέλειά σας στις 26 χώρες (και αυξάνεται) όπου πουλάμε και να αυξήσει τον αντίκτυπό σας.

Το ταξίδι ευεξίας σας ξεκινά με εσάς

Βοηθήστε τους άλλους να αισθάνονται υπέροχα και να πληρώνονται για την επιτυχία σας!

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν θεωρούνται πλέον πολυτέλεια. είναι απαραίτητο για όσους επιθυμούν έναν τρόπο ζωής υγείας, νεότητας και ζωτικότητας. Το δικό σας ταξίδι ευεξίας θα πρέπει να βασίζεται στην ανάγκη σας για βέλτιστη υγεία ενόψει του σημερινού στρεσαρισμένου τρόπου ζωής, της περιβαλλοντικής τοξικότητας και του χρόνιου υποσιτισμού. Τα τρόφιμα έχουν χάσει τη διατροφική τους αξία και ο σημερινός τρόπος ζωής οδηγεί σε πολύ κακές διατροφικές επιλογές.

Εγγυόμαστε ότι εσείς και οι πελάτες σας θα βιώσετε πραγματικά αποτελέσματα. Όταν γίνετε μέλος της Mannatech, θα απολαύσετε το πλεονέκτημα να βοηθάτε τους άλλους να αισθάνονται υπέροχα και θα αποζημιωθείτε για τις επιτυχίες σας στο να μοιράζεστε το Mannatech με τον κόσμο. Παρέχουμε ένα πρόγραμμα ανταποδοτικών προμηθειών που μπορεί να σας βοηθήσει να αντισταθμίσετε τις μηνιαίες αγορές σας mannatech ή να σας επιτρέψουμε να δημιουργήσετε έσοδα για να απολαύσετε τη ζωή με τον τρόπο που επιθυμείτε.

Αξίζει τη δουλειά!

Σε αυτή τη νέα εποχή των κοινωνικών πωλήσεων και της «Side Hustle Economy» αναδύεται μια νέα γενιά Μικροεπιχειρηματιών και δεν είναι πλέον πρόθυμοι να ανταλλάξουν απλώς το χρόνο τους για μισθούς. Αντίθετα, ξεκινούν με μερική απασχόληση δημιουργώντας εισοδήματα βάσει περιουσιακών στοιχείων και στη συνέχεια τα αξιοποιούν σε πιο μακροπρόθεσμες ευκαιρίες. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε επιπλέον εισόδημα, δημιουργώντας έσοδα από την επιρροή σας στο διαδίκτυο και δημιουργώντας μια επιχείρηση που θα μπορούσε να γίνει μια καριέρα πλήρους απασχόλησης.

Μπορείτε να επιτύχετε στις απευθείας πωλήσεις. Με μια ομάδα ομοϊδεατών ανθρώπων που σας βοηθούν σε κάθε βήμα της διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων των μέντορων και των συνεργατών που ήδη πετυχαίνουν, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δύναμη των σύνθετων προσπαθειών και να μάθετε πόσο "αξίζει τον κόπο" η άμεση πώληση!

Εταιρικό Γραφείο

Μάντατεκ: Η Εταιρεία

Η Mannatech είναι μια δημόσια εισηγμένη εταιρεία (NASDAQ: MTEX) και αυτή τη στιγμή γιορτάζει την 28η επέτειό της. Αν θέλετε να ξεκινήσετε οποιοδήποτε είδος νέας επιχείρησης, θα θέλετε να προσφέρετε προϊόντα που αγοράζουν οι άνθρωποι - και οι άνθρωποι αγοράζουν προϊόντα Mannatech μήνα με το μήνα, χρόνο με το χρόνο, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι η Mannatech έχει δημιουργήσει περισσότερα από 5B + σε πωλήσεις τα τελευταία 28 χρόνια.

Με γηράσκοντα πληθυσμό, αυξανόμενο κόστος υγειονομικής περίθαλψης και υψηλό ενδιαφέρον για λύσεις φυσικής υγείας που συνδυάζουν την καλύτερη επιστήμη και φύση, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε μια δευτερεύουσα επιχείρηση ή μια παγκόσμια επιχείρηση στη βιομηχανία υγείας και ευεξίας πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων! Η Mannatech μπορεί να σας παρέχει ακριβώς τη σωστή επιχειρηματική πλατφόρμα Social-Mobile-Global για να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση με το κλειδί στο κέντρο της σειράς, πουλώντας προϊόντα που αγοράζουν οι άνθρωποι.

Δείτε τι θα πάρετε όταν ενταχθείτε στη Mannatech ως συνεργάτης πωλήσεων

Ψηφιακό κιτ $0.93*

*0,93 ΕΓΓΡΑΦΈΣ ΑΦΟΡΟΎΝ ΜΌΝΟ ΝΈΕΣ ΕΓΓΡΑΦΈΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΏΝ, ΜΕ ΑΓΟΡΆ ΑΞΊΑΣ $150 Ή ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ. Για τα τέλη ανανέωσης, ανατρέξτε στις Πολιτικές και Διαδικασίες της Mannatech.

  • Ο δικός σας, έτοιμος ιστότοπος ηλεκτρονικού εμπορίου και το υπερσύγχρονο σύστημα διοχέτευσης πωλήσεων!
  • Απεριόριστη, δωρεάν πρόσβαση στην κορυφαία εφαρμογή για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές "Penny" που αναπτύχθηκε για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε και να μοιραστείτε την επιχείρησή σας mannatech.
  • Ένας χρόνος Premium Success Tracker, το πιο ισχυρό εργαλείο μας για την αναθεώρηση της γενεαλογίας, του όγκου πωλήσεων, της δραστηριότητας του οργανισμού και πολλά άλλα.
  • Πρόσβαση σε ισχυρά εργαλεία/εφαρμογές κοινωνικής πώλησης ειδικά για τη Mannatech, χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να επεκτείνετε το κοινωνικό σας αποτύπωμα.
  • Ένα βήμα προς βήμα σύστημα που πρέπει να ακολουθείτε με εκπαίδευση, καθοδήγηση και υποστήριξη.
  • Μια κλιμακούμενη, παγκόσμια διαδικτυακή επιχείρηση που προσαρμόζεται στο πρόγραμμά σας.
  • Καινοτόμα, συνδρομητικά μοντέλα που υποστηρίζονται από επιστημονικές και κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες.
  • Δεν υπάρχουν τέλη εκκίνησης αποθέματος. Η Mannatech φροντίζει για όλο το απόθεμά σας και την αποστολή σας, παρέχοντάς σας πρόσβαση σε περισσότερες από 30 χώρες με παράδοση από πόρτα σε πόρτα και τοπικά συστήματα πληρωμών.

Mannatech: Η Κοινότητα

Ντον ΜακΚόρμικ

"Τα προϊόντα Mannatech έχουν ήδη αποδείξει την αξία τους... Ο Μάντατεκ άλλαξε τη ζωή μου."

Ντον ΜακΌρμικ
ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Δρ Μάρσια Σέφερ

"Τα παιδιά μου ζητούν αμβρόσιο. Το αγαπούν στο νερό τους. αγαπούν το πώς τους κάνει να αισθάνονται."

Δρ Μάρσια Σέιφερ
ΧΡΥΣΌς ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌς Διευθυντής

Ντέιβιντ Λι & Μέι Γιν

"Όχι μόνο η Mannatech έδωσε στην οικογένειά μου έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά μου πρόσφεραν επίσης την ελευθερία επιλογής".

Ντέιβιντ Λι - Μέι Yin
ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

Αυτοί οι συνεργάτες της Mannatech ζουν την καλύτερη ζωή τους. Μπορείς κι εσύ. Δεν θα είσαι μόνη σου. Διαθέτουμε την κοινότητα, την εκπαίδευση, τα εργαλεία και την πλατφόρμα υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Μπορείς να το κάνεις αυτό! Θα σας βοηθήσουμε! Το αξίζεις!

^Οι προμήθειες, τα μπόνους και οι ανταμοιβές κινήτρων κερδίζονται μέσω της πώλησης των προϊόντων Mannatech.  Η Mannatech δεν εγγυάται το ποσό των ανταμοιβών εισοδήματος ή κινήτρων, εάν υπάρχουν, που θα δημιουργήσει ένας Συνεργάτης που συμμετέχει στην επιχείρηση Mannatech. Όπως και με κάθε επιχείρηση, τα επιχειρηματικά αποτελέσματα κάθε Συνεργάτη μπορεί να διαφέρουν και θα βασίζονται, μεταξύ άλλων, στην προσπάθεια και την ικανότητα του Συνεργάτη, στην πελατειακή βάση που έχει στη διάθεσή του και στον χρόνο που αφιερώνεται στην επιχείρηση. Παρακαλούμε δείτε το Πρόγραμμα Σταδιοδρομίας και Αποζημίωσης της Mannatech στο https://library.mannatech.com/download/652 και την Κατάσταση Μέσων Εισοδήματος στο https://library.mannatech.com/download/68.

✅Η Mannatech συνιστά οι ™ Αμβρόσιου LIFE να λαμβάνονται μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες.  Τα παιδιά ηλικίας 4 ετών και άνω μπορούν να πάρουν το προϊόν εάν εγκριθεί από έναν πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Εάν έχετε ερωτήσεις για χρήση πέρα από τις οδηγίες που αναγράφονται στην ετικέτα, θα πρέπει να μιλήσετε με έναν εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας.

†Η Mannatech δραστηριοποιείται στην Κίνα στο πλαίσιο μιας διασυνοριακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία είναι ξεχωριστή από το μοντέλο μάρκετινγκ δικτύου.

Αναδιαμόρφωση

© 2023 Mannatech, Ενσωματώθηκε. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.